Boek hier uw tickets naar een wedstrijd in Spanje

 

 

FAQ veel gestelde vragen
Hieronder hebben we de meest voorkomende vragen voor u samengevat. Mocht uw vraag hier niet bij zitten, aarzel dan niet en neem contact met ons op, zodat wij u persoonlijk verder kunnen helpen.

1. Wanneer is de exacte wedstrijdspeeldatum bekend?

In Spanje wordt pas ca. 14 dagen voor het speelweekend de juiste wedstrijddag en de aanvangstijdstippen bekend gemaakt. U bent zelf verantwoordelijk om via de lokale media op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. Het wijzigen van speeldata en/of aanvangstijdstip is geen reden van annulering. Op onze website wordt de juiste speeldatum en aanvangstijdstippen van alle wedstrijden steeds bijgewerkt. 

2. Zitten we naast elkaar in het Stadion?

Spanje Voetbalreizen streeft er altijd naar om zoveel mogelijk zitplaatsen bij elkaar te leveren en garandeert altijd zitplaatsen minimaal 2 aan 2 bij elkaar. Bij veel wedstrijden kunnen wij zelfs 4 tot 6 personen bij elkaar garanderen. Soms is het echter noodzakelijk om (bij grotere groepen) de groep onder te verdelen in kleinere groepen waarbij we altijd garanderen dat er nooit losse zitplaatsen geleverd worden.

Op onze website staat bij elke wedstrijd de voor die wedstrijd geldende zitplaatsgarantie vermeld.

3. Wanneer ontvangen wij de wedstrijdtickets?

De wedstrijdtickets ontvangt u in de vorm van E-tickets per email uiterlijk 24 uur voor de wedstrijddag. Bij speciale wedstrijden zoals b.v. El Clasico en Champions league wedstrijden zou het kunnen voorkomen dat de wedstrijdtickets de dag voor de wedstrijd  in uw hotel/appartement worden afgeleverd.

Bij elke wedstrijd staan de voor die wedstrijd geldende leveringscondities.

4. Welke kosten komen er nog boven op de getoonde prijzen op uw website?

Geen. Wij werken uitsluitend met all-in prijzen, dus zonder verborgen boeking- of andere kosten. De getoonde prijzen zijn de prijzen die u betaalt.

5. Kan ik na mijn boeking de bestelde tickets nog annuleren?

Alle afgeronde boekingen zijn definitief en bindend en zijn niet meer te annuleren.

 

Indien uw vraag hier niet bij staat neem dan telefonisch of per mail contact met ons op en wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Bel ons 046 888 12 89 of stuur uw vragen per e-mail naar info@spanjevoetbalreizen.nl of vul het formulier in op onze contact pagina.
Binnen 24 uur nemen wij contact met u op of heeft u de antwoorden in uw mailbox.

 

 naar Contact pagina

 

Geen producten toegevoegd

Direct antwoord op uw vragen

Vragen of advies nodig?

Wij zijn bereikbaar per telefoon en e-mail.

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies