FAQ veel gestelde vragen
Hieronder hebben we de meest voorkomende vragen voor u samengevat. Mocht uw vraag hier niet bij zitten, aarzel dan niet en neem contact met ons op, zodat wij u persoonlijk verder kunnen helpen.

1. Wanneer is de exacte wedstrijdspeeldatum bekend?

In Spanje wordt pas ca. 10 dagen voor het speelweekend de juiste wedstrijddag en aanvangstijdstip bekend gemaakt. Zodra dit bekend wordt gemaakt zal Spanje Voetbalreizen u meteen daarover per e-mail informeren.

2. Zitten we naast elkaar in het Stadion?

Spanje Voetbalreizen garandeert altijd zitplaatsen 2 aan 2 naast elkaar en levert nooit losse plaatsen.

3. We zijn met een groep van 3 personen, zitten we dan ook naast elkaar?

Spanje Voetbalreizen streeft er altijd naar om ook 3 zitplaatsen naast elkaar te leveren. Zou dit onverhoopt niet lukken dan zijn de zitplaatsen altijd 2 naast elkaar en de derde persoon er direct voor of erachter. Dus gegroepeerd bij elkaar.

4. We zijn met een groep van 4 (of meer) personen, zitten we dan naast elkaar?

Spanje Voetbalreizen streeft er altijd naar om zoveel mogelijk zitplaatsen naast elkaar te leveren en garandeert altijd zitplaatsen 2 aan 2 naast elkaar. Bij grotere aantallen is het wel mogelijk dat de groep onderverdeeld word in meerdere kleinere groepen waarbij we altijd garanderen dat er nooit losse zitplaatsen geleverd worden.

5. Wanneer ontvangen wij alle reisdocumenten en wedstrijdtickets?

Alle reisdocumenten en route informaties ontvangt u uiterlijk 10 tot 7 dagen voorafgaande uw reis. De wedstrijdtickets ontvangt u in de vorm van E-tickets per email uiterlijk 48 uur voor de wedstrijddag. Bij speciale wedstrijden zoals El Clasico en Champions league wedstrijden zou het kunnen voorkomen dat de wedstrijdtickets worden afgeleverd in het hotel de dag voor de wedstrijd voor 20.00 uur.

6. Welke kosten komen er nog boven op de getoonde prijzen op uw website?

Geen. Wij werken uitsluitend met totaal prijzen incl. BTW en zonder verborgen boeking- of andere kosten. De getoonde prijzen zijn de prijzen die u betaalt.

7. Kan ik na mijn boeking de voetbalreis nog annuleren?

Zodra u ons uw akkoord heeft bevestigd en wij u de factuur hebben toegezonden is de boeking bindend. Als u onverhoopt toch door onvoorziene omstandigheden uw reis zou moeten annuleren, vragen wij u om contact met ons op te nemen, zodat we kunnen overleggen in hoeverre de boeking eventueel nog te annuleren is. Reeds door Spanje Voetbalreizen gemaakte (reservering) kosten zullen altijd verrekend worden bij een eventuele terugbetaling. Wij raden u dan ook aan om ten allen tijde een annuleringsverzekering af te sluiten. Ook dit kan Spanje Voetbalreizen voor u regelen bij onze partner de verzekeringsmaatschappij “De Europeesche Verzekeringen”.

8. Wanneer en hoe moet ik de geboekte voetbalreis betalen?

Lees het antwoord van vraag 9. Hierin staat het antwoord op uw vraag.

9. Hoe werkt een boeking bij Spanje Voetbalreizen?

U vult het aanvraagformulier zo zorgvuldig mogelijk in. Binnen 24 uur krijgt u onze offerte per e-mail toegestuurd met daarin alle mogelijkheden uitgebreid toegelicht voorzien met de daaraan gekoppelde kosten. U gaat schriftelijk akkoord met de offerte (via e-mail) en geeft tevens exact aan van welke opties/mogelijkheden u gebruik wil maken. Spanje Voetbalreizen zal u dan de bevestigingsfactuur per e-mail sturen met daarop vermeld de betalingsgegevens / instructies. Het factuur bedrag dient binnen de op de factuur vermelde betalingstermijn(en) op de rekening van Spanje Voetbalreizen te zijn ontvangen.

10. Indien uw vraag hier niet bij staat neem dan telefonisch of per mail contact met ons op en wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Geen producten toegevoegd

Direct antwoord op uw vragen

Vragen of advies nodig?

Wij zijn bereikbaar per telefoon en e-mail.