Annulering van een geplande voetbalreis!

Het kan altijd voorkomen dat u door de een of andere reden alsnog verhinderd bent om een geplande reis te ondernemen.
Bestelde tickets en geboekte hotelovernachtingen kunnen niet meer worden geannuleerd, maar Spanje Voetbalreizen zal met u overleggen of er misschien toch nog andere opties voor handen zijn.
Om financiële risico’s uit te sluiten raden wij u aan om ten alle tijden een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Wedstrijd planning!

Alle thuiswedstrijden van de “top” clubs in de Spaanse competitie worden nagenoeg altijd vastgesteld op de zaterdag (vanaf ca. 13.00 u.) of op zondag (vanaf ca. 12.00 u.). De exacte speeldag en de aanvangstijdstippen van alle wedstrijden wordt pas ca. 14 dagen voor het speelweekend door de Spaanse voetbalbond definitief vastgesteld en bekendgemaakt. Het vaststellen van een wedstrijd op vrijdag of maandag komt wat de “top” clubs betreft zelden voor. Midweekse wedstrijden worden in de regel vast gesteld op de dinsdag en de woensdag, maar ook hier geld dat het mogelijk zou kunnen zijn dat er een wedstrijd op de donderdag avond plaats zal vinden. Als alle wedstrijden eenmaal zijn vastgesteld wordt het programma zelden nog aangepast, maar ook dat kunnen wij niet voor 100% gegarandeerd. Zelfs als alle wedstrijden zijn vastgesteld, kan de Spaanse voetbalbond alsnog besluiten om een wedstrijd te verplaatsen of het aanvangstijdstip te veranderen.

Wedstrijdverplaatsing bij aankoop van wedstrijdtickets:

Indien een wedstrijd toch verplaatst wordt naar een ander weekend of naar een midweekse datum, kan Spanje Voetbalreizen, zoals ook vermeld staat in de algemene voorwaarden, niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade, aangezien de aangekochte wedstrijdtickets geldig blijven voor de nieuwe wedstrijddag en de aankoop daarom bindend blijft.  
Bij een algehele afgelasting van een wedstrijd zal Spanje Voetbalreizen alles doen om de geleden schade te verhalen bij de betreffende club.

 

Geen producten toegevoegd

Direct antwoord op uw vragen

Vragen of advies nodig?

Wij zijn bereikbaar per telefoon en e-mail.