Boek hier uw tickets naar een wedstrijd in Spanje

Annulering van een geplande voetbalreis! 

Het kan altijd voorkomen dat u door de een of andere reden alsnog verhinderd bent om een geplande reis te ondernemen.
Bestelde tickets kunnen niet worden geannuleerd, vandaar dat wij iedereen aanraden om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Wedstrijd planning:

In Spanje wordt i.v.m. live tv uitzending van alle wedstrijden pas ca. 14 dagen voor het speelweekend de exacte wedstrijddag en de aanvangstijdstippen van alle wedstrijden vast gesteld.
Meestal wordt 1 wedstrijd vastgesteld op de vrijdagavond en soms 1 wedstrijd op maandagavond.
De rest van de wedstrijden worden verdeeld over de zaterdag (vanaf ca. 13.00 u.) en de zondag (vanaf ca. 12.00 u.).
De thuiswedstrijden van de “grote clubs” worden nagenoeg altijd vastgesteld voor de zaterdag of de zondag maar dit is niet voor 100% gegarandeerd.
Midweekse competitiewedstrijden worden in de regel vast gesteld op de dinsdag- en de woensdagavond, maar het is ook mogelijk, dat er een wedstrijd op de donderdagavond wordt ingedeeld. 
U dient bij het plannen van uw reis naar een speelstad hiermee rekening te houden.
Zodra wedstrijden definitief worden vast gesteld, wordt dit op onze website meteen bijgewerkt.
Wij adviseren u dan ook om de juiste wedstrijddag en aanvangstijdstip te verifiëren voor uw vertrek naar de speelstad.
Als alle wedstrijden eenmaal zijn vastgesteld wordt het programma zelden nog aangepast, maar ook dat is niet voor 100% gegarandeerd.
Zelfs als alle wedstrijden zijn vastgesteld, kan de Spaanse voetbalbond alsnog besluiten om een wedstrijd te verplaatsen of het aanvangstijdstip te veranderen.

Wedstrijdverplaatsing:

Indien een wedstrijd toch verplaatst wordt naar een ander weekend of naar een midweekse datum, kan Spanje Voetbalreizen, zoals ook vermeld staat in de algemene voorwaarden, niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade, aangezien de aangekochte wedstrijdtickets geldig blijven voor de nieuwe wedstrijddag en de aankoop daarom bindend blijft.  
Bij een algehele afgelasting van een wedstrijd of indien een wedstrijd voor welke reden dan ook gespeeld zal worden achter gesloten deuren d.w.z. zonder publiek, dan zal Spanje Voetbalreizen alles doen om de geleden schade te verhalen bij de betreffende club of ticketleverancier.
Een terug betaling van 100% van het betaalde bedrag is echter nooit mogelijk.
Spanje Voetbalreizen zal uiteraard alles doen om een zo optimaal mogelijke vergoeding in een dergelijke situatie te realiseren.

 

 

Geen producten toegevoegd

Direct antwoord op uw vragen

Vragen of advies nodig?

Wij zijn bereikbaar per telefoon en e-mail.

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies