Waarom een annuleringsverzekering!

Het kan altijd voorkomen dat u door de een of andere reden alsnog verhinderd bent om uw geboekte reis te ondernemen. Boekt u bij Spanje Voetbalreizen een arrangement Hotel + Tickets of Vlucht + Hotel + Tickets dan bieden wij u de mogelijkheid om in samenwerking met onze partner de “Europeesche Verzekeringen” een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten. In veel gevallen zal u die verzekering waarschijnlijk zelf al hebben. Mocht u geen doorlopende annuleringsverzekering hebben, dan adviseren wij u om deze kortlopende annuleringsverzekering
alsnog af te sluiten. Bij een kortlopende annuleringsverzekering bent u bij een geldige reden (sterfte familielid, ongeval, ziekte enz.) volledig verzekerd voor de totale reissom.

Bij de “Europeesche Verzekeringen” heeft u de volgende mogelijkheden:

1. Annulering (alleen niet genoten reisdagen worden vergoed)
Samengestelde reizen zijn standaard meeverzekerd. 
Annuleren mogelijk om 15 annuleringsredenen. 
Ook ongebruikte reisdagen vergoed bij eerdere terugkeer

2. Allrisk (75% vergoeding bij niet gedekte evenementen en 100% vergoeding bij gedekte evenementen)
100% vergoeding voor dezelfde annuleringsredenen als bij Annulering en 75% vergoeding voor extra annuleringsredenen.
Bij deze 2 verzekeringsvormen is, net als bij alle doorlopende annuleringsverzekeringen (ook bij andere annuleringsverzekering maatschappijen), uitgesloten de vergoeding van gemaakte kosten bij het verplaatsen of annuleren van een wedstrijd.

Wedstrijd verplaatsing!

Alle thuiswedstrijden van de top clubs in de Spaanse competitie worden (bijna) altijd vastgesteld op de zaterdag (vanaf ca. 16.00 u.) of op de zondag (vanaf ca. 12.00 u.). De exacte speeldag en aanvangstijdstip van alle wedstrijden wordt pas ca. 10 dagen voor het speelweekend door de Spaanse voetbalbond vastgesteld en bekendgemaakt. Het verplaatsen van een wedstrijd naar een andere speeldag vrijdag/maandag, midweeks of naar een ander weekend komt zelden voor, maar dat is nooit voor 100% gegarandeerd. Zelfs als alle wedstrijden zijn vastgesteld, kan de Spaanse voetbalbond alsnog besluiten om een wedstrijd te verplaatsen of het aanvangstijdstip te veranderen.

Wedstrijdverplaatsing bij een aankoop van uitsluitend wedstrijdtickets:

Indien een wedstrijd, bij hoge uitzondering, toch verplaatst wordt naar een ander weekend of naar een midweekse datum, kan Spanje Voetbalreizen, zoals ook vermeld staat in de algemene voorwaarden, niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade, aangezien de aangekochte wedstrijdtickets geldig blijven voor de nieuwe wedstrijddag en de aankoop daarom bindend blijft.  
Bij een algehele afgelasting van een wedstrijd zal Spanje Voetbalreizen alles doen om de geleden schade te verhalen bij de betreffende club.
Het Wedstrijdverplaatsing Protectiepakket is niet van toepassing bij een aankoop van uitsluitend wedstrijdtickets.

Mocht u het risico van extra kosten bij een wedstrijdverplaatsing willen voorkomen, dan kan u kiezen voor het Wedstrijdverplaatsing Protectie Pakket:
Hierbij geldt dat, in het geval dat een wedstrijd wordt verplaatst naar een buiten het reisarrangement gelegen dag / tijdstip, dan zorgen wij ervoor dat de reis zo wordt aangepast, dat u toch de wedstrijd kan bijwonen.

Bij een boeking Hotel + Tickets wordt de hotelreservering aangepast naar de nieuwe datum(s).
Mocht het reeds geboekte hotel geen beschikbare kamers meer hebben voor de nieuwe datum(s) dan boeken wij een gelijkwaardig alternatief hotel.

Bij een boeking Vlucht+Hotel+Tickets passen wij of de heen- en / of de retourvlucht zo aan , dat u alsnog de wedstrijd kan bijwonen.
De kosten van het omboeken van de vlucht zijn geheel voor onze rekening.
Een dergelijke vluchtwijziging betekent echter wel een verlenging van uw verblijf in de speelstad.
De kosten van de extra hotelovernachting brengen wij wel in rekening, aangezien uw verblijf ook verlengd wordt.
Ook kunnen wij u niet garanderen dat dan de extra hotelovernachting(en) in het reeds geboekte hotel zullen zijn.
Uiteraard doen we ons best om dat te realiseren, maar bij geen beschikbare kamers op de nieuwe datum(s) zullen wij een gelijkwaardig alternatief hotel voor u boeken. 
Ook kan het mogelijk zijn dat u met een andere luchtvaartmaatschappij dan oorspronkelijk gepland zal reizen.
Wij passen het reisschema zo aan dat u ten alle tijden op tijd in de speelstad zal arriveren.
Mocht u liever andere vluchttijden prefereren t.o.v. het door ons voorgesteld reisschema dan zijn de meerkosten voor uw rekening en zullen wij deze meerkosten doorberekenen.

De kosten voor het Wedstrijdverplaatsing Protectie Pakket zijn:
Bij een boeking Hotel + Tickets € 10,00 p.p. 
Bij een boeking Vlucht + Hotel + Tickets € 35,00 p.p.

Wanneer geldt het Wedstrijdverplaatsing Protectie Pakket niet?
Verandert het wedstrijdschema op de dag van aanvang van de voetbalreis of terwijl u al op de plaats van bestemming verblijft, dan kunnen we deze bescherming niet bieden. U heeft het arrangement dan al (deels) in gebruik, waardoor het arrangement niet of nauwelijks kan worden aangepast.
Uiteraard zullen wij alles doen in die situatie dat u de wedstrijd toch kan bijwonen, echter zullen alle wijzigingskosten aan u worden doorberekend. 
De kans dat het wedstrijdschema zo kort voor de wedstrijddag nog wordt omgegooid is echter uitzonderlijk. 
Tevens geldt deze wedstrijdbescherming niet bij afgelasting van de wedstrijd, vlucht annuleringen, vluchtvertragingen, ingaande de dag van vertrek en de reis dus feitelijk al is begonnen.

Geen producten toegevoegd

Direct antwoord op uw vragen

Vragen of advies nodig?

Wij zijn bereikbaar per telefoon en e-mail.